Login

NOOIT GEDACHT
De trekhaak en aanhangwagen specialist

Schiedamseweg 170
3119 JC Schiedam

Tel: 010 - 471 23 22
Fax: 010 - 471 43 25
info@nooit-gedacht.nl
logo-bovag

Imperiaals


image

KING-PING is al vele jaren een begrip in Nederland


Stalen imperialen voor bedrijfstoepassingen
KING PING levert geperfectioneerde imperialen die voor nagenoeg alle vervoerswensen een passende en voordelige oplossing bieden. De imperialen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen binnen het bedrijfsleven. KING PING bedrijfsimperialen zijn er voor nagenoeg ieder type bedrijfsauto tot 3500 kg.

Gebruik uw auto efficient

De aankoop van een imperiaal is een verantwoorde investering: voor een imperiaal van KING-PING betaalt u 'n paar procent van de nieuwwaarde van uw auto; het imperiaal levert u vervolgens een volumevermeerdering van ongeveer vijftig procent op! De bedrijfsimperialen van KING-PING zijn kwaliteitsproducten.

Spanbanden en veiligheid

KING-PING levert GRATIS twee spanbanden bij elk imperiaal.
Bovendien zijn de voorste en achterste ligger van onze imperialen voorzien
van een kunststof antislip bekleding.

Transportgemak

KING-PING bedrijfsimperialen zijn geschikt voor het transport van de meest uiteenlopende volumineuze producten. ladders en natuurlijk ook uw producten worden veilig en efficient vervoerd. Lengtes die niet in uw auto passen, transporteert u wel met een KING-PING imperiaal op uw auto!

Zwaarwegende voordelen
Over een imperiaal kunt u beter niet te licht denken. Het draagvermogen stelt hoge eisen aan een imperiaal. KING PING bedrijfsimperialen hebben daarom zwaarwegende voordelen. Onwrikbare montage op uw auto en degelijke bevestigingsmogelijkheden voor uw producten bieden u een veilig transport. Bovendien zijn deze imperialen TUV gecertificeerd.

http://www.king-ping.nl/fileadmin/templates/kp_flipbook_nl/