Login

NOOIT GEDACHT
De trekhaak en aanhangwagen specialist

Schiedamseweg 170
3119 JC Schiedam

Tel: 010 - 471 23 22
Fax: 010 - 471 43 25
info@nooit-gedacht.nl
logo-bovag

Aanhangwagens


Zoekt u een nieuwe aanhangwagen , een goede gebruikte aanhangwagen of wilt u een aanhangwagen huren dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen en verhuren verschillende aanhangwagens voor een scherpe prijs.
Tevens hebben wij boottrailers van het merk Pega in ons assortiment.

U kunt bij ons uiteraard terecht voor de reparaties aan uw aanhangwagen(s).
Wij zijn Bovag lid dus als u uw aanhangwagen brengt voor een controle beurt en hij is door ons goedgevonden dan krijgt u daar ook een rapport van mee. Deze raporten zijn goed gevonden voor certificering. Ook werken wij met de Bovag schadeformulieren en kunt u dus ook met uw schade bij ons terecht.

Aanbieding aanhangwagens Op=Op

image
Hier staan onze aanhangwagens waar we een speciale aanbieding op hebben.
Wees er snel bij want OP IS OP!!!
Verkoop Anssems GT-Line aanhangwagens

Deze serie aanhangwagens heeft een robuuste aluminium constructie en is uitgevoerd in een modern strak design. De aanhangwagens zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt met zijn veelzijdige gebruikerseisen.
Verkoop Anssems aanhangwagens

Anssems heeft de reputatie van de "onverslijtbare aanhangwagen" die met moderne technologieen vervaardigd worden. Hierdoor waarborgt Anssems dat alle aanhangwagens voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
image

Klik op het logo voor prijzen en specificaties
Verkoop nieuwe boottrailers van Pega

De PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen.
image
Klik op de logo's voor prijzen en specificaties
Verkoop Hulco Aanhangwagens

Hulco Trailers GmbH maakt aanhangwagens van uitzonderlijke kwaliteit. Naast kwaliteit staan bij ons ook veiligheid en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Daarom beschikt elke aanhangwagen over een royale standaarduitrusting.
image
Klik op het logo voor prijzen en specificaties